Teknoloji

Founder of Africa-Focused Media Firm Urges Continent's Governments to Embrace Crypto

post-title

"Founder of Africa-Focused Media Firm Urges Continent's Governments to Embrace Crypto "

Best known for creating the augmented reality (AR) mobile games Ingress and Pokémon Go, the software company Niantic revealed it has partnered with the bitcoin rewards company Fold. The two companies unveiled a new AR game that allows people to earn bitcoin in the metaverse.

İlgili yazılar
  • Gözetim her şey dahil teknoloji paketinin bir parçası.

  • En sofistike nicel teknikleri geliştiren kişiler, serbest yatırım fonları ve yatırım bankaları için çalışır. Onlar için para kazanmanın iki yolu var. Yönettiğiniz varlıklardan ücret alarak ve fonun performansından para kazanırsınız. Bu bölünme, neden teşvikin sulandırıldığı konusunda size bir fikir verecektir. Çünkü varlıklarınız iyi performans göstermese bile, bu varlıkları yönetmek için aldığınız ücretlerden yine de para kazanabilirsiniz.

  • Veri pratiklerini dekolonyal perspektif ile değerlendirmek açısından daha işin başındayız: son 5-10 yıldır veri pratiklerinin sömürgeci (kolonyal) özelliklerini tartışmaya başladık. İnsan yaşamının verileştirilerek ele geçirilmesinin temel sömürgeci doğasının dışında başka sorunlar da var: büyük teknoloji firmalarında farklı ırkların ve etnisitelerin temsil oranındaki eşitsizlikler, algoritmaların karar vermesinin farklı toplumlara uygulanması kısmında olan eşitsizlikler gibi. Bu sorunları ortaya çıkarmanın daha başındayız ve uzun bir mücadele olacak.

  • Gözetim kapitalizmi tek taraflı olarak özel insan deneyimlerini bedava ham maddeden davranışsal veriye çevirmeyi kendinde hak görme ile başlıyor. Yaşamlarımız veri akışı haline getiriliyor.

  • İyi bir başlangıç noktası veri sömürgeciliği faaliyetlerinin yoğunlaştırıldığı bir dünyayı reddetmeyi hayal etmek olabilir ve bunun yerine günlük hayatımızı sürdürmek için daha az veriye ihtiyaç duyan platformlara itimat etmeliyiz. Bunun etkili olması için kolektif bir yapıya ihtiyaç var çünkü mevcut düzen gibi büyük/kapsamlı bir düzene karşı direnişe başlamanın “farklı bir düzeni hayal etmekten ve başlatmaktan” başka yolu yoktur.

Para Makineleri: Anonim Bir Algoritmik Tüccar ile Söyleşi

En sofistike nicel teknikleri geliştiren kişiler, serbest yatırım fonları ve yatırım bankaları için çalışır. Onlar için para kazanmanın iki yolu var. Yönettiğiniz varlıklardan ücret alarak ve fonun performansından para kazanırsınız. Bu bölünme, neden teşvikin sulandırıldığı konusunda size bir fikir verecektir. Çünkü varlıklarınız iyi performans göstermese bile, bu varlıkları yönetmek için aldığınız ücretlerden yine de para kazanabilirsiniz.

Veri Sömürgeciliği Üzerine Nick Couldry İle Söyleşi

Veri pratiklerini dekolonyal perspektif ile değerlendirmek açısından daha işin başındayız: son 5-10 yıldır veri pratiklerinin sömürgeci (kolonyal) özelliklerini tartışmaya başladık. İnsan yaşamının verileştirilerek ele geçirilmesinin temel sömürgeci doğasının dışında başka sorunlar da var: büyük teknoloji firmalarında farklı ırkların ve etnisitelerin temsil oranındaki eşitsizlikler, algoritmaların karar vermesinin farklı toplumlara uygulanması kısmında olan eşitsizlikler gibi. Bu sorunları ortaya çıkarmanın daha başındayız ve uzun bir mücadele olacak.

Uzaktan Kontrol Ediliyorsunuz

Gözetim kapitalizmi tek taraflı olarak özel insan deneyimlerini bedava ham maddeden davranışsal veriye çevirmeyi kendinde hak görme ile başlıyor. Yaşamlarımız veri akışı haline getiriliyor.

Büyük Teknoloji Yeni Doğu Hindistan Şirketi Midir?

İyi bir başlangıç noktası veri sömürgeciliği faaliyetlerinin yoğunlaştırıldığı bir dünyayı reddetmeyi hayal etmek olabilir ve bunun yerine günlük hayatımızı sürdürmek için daha az veriye ihtiyaç duyan platformlara itimat etmeliyiz. Bunun etkili olması için kolektif bir yapıya ihtiyaç var çünkü mevcut düzen gibi büyük/kapsamlı bir düzene karşı direnişe başlamanın “farklı bir düzeni hayal etmekten ve başlatmaktan” başka yolu yoktur.